Hvalpe

Før du kaster dig ud i den store opgave det er at blive mor/far til en babyhund så se denne video lavet af Dansk kennel klub:-)

På DKKs hjemmeside finder du ligeledes flere spændene artikler som er rare at læse før man køber hund.

 

Guldhøj laver højst et kuld om året. Det er på ingen måder kvantitet, men kvalitet der er målet.

Jeg går højt op i at finde det rette match til mine tæver. Jeg går af samme grund op i at udstille, for at være sikker på kvaliteten af både mine hunde, og hanhund.

Jeg vælger hanhund ud fra temperament, sundhed og selvfølgelig også korrekt bygning, men de to første krav vægter højt.

Mit avlsmål er at lave skønne, sunde og smukke familiehunde med et dejligt temperament.

Jeg går op i at stimulere og socialisere hvalpene korrekt, så de er så godt rustet som muligt, til at komme ud i deres nye familier og den store verden.

Hvalpene vil have prøvet at køre bil, have mødt børn i forskellige aldre, andre dyr ( vi har selv høns, katte og heste, og naboen har køer og får), bliver “lydtrænet”, udfordret motorisk, “trænet” i indkald og en hel masse andre ting der hjælper dem til den bedste start på livet:-)

Dette indebærer også en lille del renlighedstræning, for på den måde at lette hvalpekøbers, og hvalpens, opgave en smule;-)

Man kan reservere en hvalp når kuldet er født, ved betaling af et depotitum på 2000 kr. Depositumet vil være tabt hvis du som køber springer fra. Hvis jeg som sælger annullerer handlen vil depositum selvfølgelig blive tilbagebetalt.

 

Comments are closed.